Мама рекомендує дістати биточки з морозилки та помістити у холодильник за 12-24 години до приготування. Розігрівай духову шафу до 180-200 градусів. Обсмажуй на сковороді на оливковій або рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. Клади у форму і в духовку на 3-4 хвилини, в залежності від потужності вашої духовки. Не забудь додати томатний соус Mammy.
Смачного!
400 гр
Пельмені з веганським м'ясом
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г. Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води). У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.
Смачного!
400 гр
Вареники цільнозернові з капустою
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г. Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води). У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.
Смачного!
400 гр
Вареники цільнозернові з сейтаном та грибами
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г. Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води). У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.
Смачного!
450 гр
Млинці гречані з веганським болоньезе
Мама переміщує млинці з морозилки у холодильник за 12-24 години до приготування. Якщо не встиг, можна розморозити у мікрохвильовці у режимі для розморожування. 1. Обсмажую млинець на суміші рослинної або оливкової олії. 2. Смажу під кришкою на невеликому вогні близько 4 хвилин. Млинці смакують з томатним соусом або іншим соусом Mammy, якщо ти не на посту.
450 гр
Млинці гречані з картоплею та грибами
Мама переміщує млинці з морозилки у холодильник за 12-24 години до приготування. Якщо не встиг, можна розморозити у мікрохвильовці у режимі для розморожування. 1. Обсмажую млинець на суміші рослинної або оливкової олії. 2. Смажу під кришкою на невеликому вогні близько 4 хвилин. Млинці смакують з томатним соусом або іншим соусом Mammy, якщо ти не на посту.
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 6-7 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Пельмені з бараниною та зеленню
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 6-7 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
Відео-рецепт
400 гр
Пельмені з індичкою та трюфельним ароматом
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 5-6 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Дитячі пельмені з курятиною
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 5-6 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Вареники з печеною картоплею та цибулею
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
Відео-рецепт
400 гр
Равіолі з лососем by Italian Edition
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
Відео-рецепт
400 гр
Дамплінги з креветками By EastMan
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
Відео-рецепт
400 гр
Дамплінги з телятиною By EastMan
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
300 гр
Млинці з телятиною та в'яленою журавлиною
Я завжди роблю так: дістаю млинці заздалегіть з морозилки (за 12-24 годинки). Якщо ти не встиг цього зробити (а я попереджала!), можна використовувати розморозку в СВЧ.
Далі таке: 1. Обсмажуй млинець на суміші рослинного і вершкового масла. 2. Смажити треба під кришкою на невеликому вогні близько 4-х хвилин. 3. Мої шедевральні м'ясні млинці смакують з одним з соусів Mammy або з домашньою сметаною.
Я завжди роблю так: дістаю млинці заздалегіть з морозилки (за 12-24 годинки). Якщо ти не встиг цього зробити (а я попереджала!), можна використовувати розморозку в СВЧ.
Далі таке: 1. Обсмажуй млинець на суміші рослинного і вершкового масла. 2. Смажити треба під кришкою на невеликому вогні близько 4-х хвилин. 3. Мої солоденькі млинці смакують з манго чатні, іншим джемом або домашньою сметаною.
Тільки ж руки помий!
Відео-рецепт
400 гр
Вареники з фермерським сиром та ваніллю
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Вареники з чорницею
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
Відео-рецепт
400 гр
Вареники з вишнями
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г. Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай. Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар! Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
У нас в Італії, аморе, на порцію для дорослої людини варять 100 г пасти. У готовому вигляді без соусу це десь 170 г. Ідеальна кількість соусу 150 г. Варто закип'ятити воду у розрахунку 1 літр на 100 г пасти. Додати солі з розрахунку 1 ч.л. на 1 літр води.
У киплячу воду я додаю заморожену пасту і через 10 секунд добре розмішую виделкою, щоб нічого не злиплося. Довожу до кипіння та варю якихсь 3 хвилини до майже повної готовності. Тепер відварену пасту в соусі треба проварити 1 хвилину. Раджу варити не більше 500 г за раз.
Обирай до пасти соуси Mammy та додавай зверху пармезан.
Рецепт пасти "Аліо оліо": на сковороду наливаю оливкову олію, розігріваю і додаю дрібно рубаний часник, червоний чилі 0.5 столової ложки. Трохи обсмажую, додаю зварену пасту, 2-3 ложки води, в якій варилася паста, рубану петрушку, перемішую та викладаємо в тарілку, поливаємо чилі олією. Смачного, аморе!
400 гр
Чорні Спагеті Пічі
Дивись пасту. Час приготування 10 хвилин.
Також будь-яку мою пасту можна приготувати з рибою або м'ясом Mammy.
Для цього тобі треба узяти: 100 г пасти, 150 г соусу Mammy, 100 г риби або м'яса
На сковороду я наливаю оливкову чи рослинну олію та розігріваю. Викладаю туди ж рибу або м'ясо та смажу 10 хвилини, з обох боків. Далі вливаю соус Mammy, якщо до м'яса тоді можна використовувати будь-який, якщо до риби - бери шпинатний або томатний, бо я так сказала.
Доводжу до кипіння, варю 1 хвилинку. На середньому вогні, кидаю сюди ж зварену пасту, додаю 2 ложки води, в якій варилася паста, проварюю все хвильку і готово.Можна (чи навіть треба!) додати пармезан.
Рецепт Пасти на двох: на велику сковороду наливаю оливкову олію, розігріваю, додаю порізані на 4 частини томати чері, солю, перчу та на великому вогні обсмажую 3 хвилини. Додаю харісу в залежності від того, чи любиш пікантне, перемішую і додаю томатний соус Mammy 150 г. Томлю на маленькому вогні 3-4 хвилинки. За 2 хвилини до готовності додаю наші креветки та сібас, майже в кінці додаю чорні Пічі, перемішую та викладаю в тарілку, посипаємо базиліком. Готово, аморе!
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!
Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.
Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.
Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.
1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку. 2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти. 3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї. 4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
Відео-рецепт
150 гр
Томатний соус
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!
Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.
Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.
Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.
1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку. 2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти. 3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї. 4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
Відео-рецепт
150 гр
Шпинатний вершковий соус
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!
Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.
Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.
Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.
1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку. 2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти. 3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї. 4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
Дістань, будь ласочка, курятину з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади курку і обсмажуй 2-3 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.
Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй курку в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
100 гр
Вирізка теляти у спеціях
Дістань, будь ласочка, вирізку з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади м'ясо та обсмажуй 2-3 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.
Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй вирізку в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
100 гр
Креветки у спеціях
Дістань, будь ласочка, креветки з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади креветки і обсмажуй 1-2 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.
Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй креветки в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
Відео-рецепт
100 гр
Філе лосося у спеціях
Дістань, будь ласочка, філе лосося з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий соус Mammy. Тушкуй філе 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом. Краще за все підійде Томатний або Шпинатний соус.
100 гр
Філе сібаса у спеціях
Дістань, будь ласочка, філе лаврака з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий соус Mammy та доведи до кипіння. Виклади філе і тушкуй лаврака в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
Сонечко, ти можеш подавати чатні гарячим або холодним до сніданку або страв з птиці, молодої телятини чи навіть свинини. Також ідеально підійде до лосося або креветок.
220 гр
Пікантна Харіса By EastMan
Ідеальний додаток до будь-чого! Універсальна приправа середньої гостроти для основних страв, супів і закусок. Як мама любить.
400 гр
Улюблена шакшука для двох by Lyubimiy Dyadya
Соус для шакшуки я зазвичай виливаю на сковорідку. Якщо хочеться гострого, додаю Харису. Розігріваю, додаю 2 яйця і на середньому вогні готую до повного приготування. Жовток залишаю рідким. На дорослого беру 150 г соусу та 2 курячих яйця.
Відео-рецепт
230 гр
Ароматне чілі масло by EastMan
А оце ідеальна пара до моїх дамплінгс та не тільки. Ароматне та помірно гостре, це масло має незабутній аромат.
100 гр
Спеції Гарам Масала By EastMan
Ця суміш спецій перекладається з хінді як "гаряча". Будь-які страви з бобовими, маринади для м'яса і наваристі зимові супи стануть ще ароматнішими.
Відео-рецепт
100 гр
Спеції Чай Масала By EastMan
Суміш спецій для десертів, какао або чаю. Навіть, для кави.
Рецепт Масала Чаю від індійської мами:
1 чайна ложка чорного чаю 1 чайна ложка спеції масала 1 стакан молока 2 столові ложки меду 500 мл води
В каструлі змішай усі інгредієнти, доведи до кипіння, провари 5 хв, щоб чай і спеції заварилися, зніми з плити і залиш на 10 годин настоятися.Готовий чай проціджуй через подвійну марлю, готово!
Зберігати у холодильнику, перед вживанням розігріти.
Відео-рецепт
100 гр
Спеції Тандуурі Масала By EastMan
Ця суміш підійде для маринаду м'яса, риби і курки. Один з класичних варіантів готового маринаду від мами:
Беремо 1 кг курячих ніжок, робимо надрізи, на 1 кг м'яса 2 столові ложки спеції тандурі масала, 200 г кефіру, 1 ст. ложка солі без гірки, видавити 0.5 лайма, 2 столові ложки рубаної петрушки, чилі олія 2 ст. ложки, маринуємо 12 годин. Запікаємо в духовці, 40 хвилин 180 градусів.
Відео-рецепт
100 гр
Суміш спецій Яфо by Lyubimiy Dyadya
Ця суміш підійде для маринаду м'яса, курки і буде ідеальною для тельбухів.
Ось твій рецепт від мами: серця 500 г, спеції яфо - 1 ст л, оливкова олія - 2 ст л, сіль - 0,5 ст л, пластівці чилі - 0,5 ст л. Будь уважним, может бути пікантним
Мама знає: дістати філе лосося з морозилки в холодильник необхідно за 12-24 години до приготування. Розігрівай духовку до 180-200 градусів. Перекладай у форму рибку, змащуй оливковою олією та в духовку на 8-10 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Рекомендуємо подавати зі шпинатним соусом Mammy.
Відео-рецепт
1 шт
Філе сібаса у травах з оливковою олією
Мама знає: дістати філе ларвака з морозилки в холодильник необхідно за 12-24 години до приготування. Розігрівай духовку до 180-200 градусів. Перекладай у форму рибку, змащуй оливковою олією та в духовку на 6-8 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Рекомендуємо подавати зі шпинатним або томатним соусом Mammy.
150
Ескалоп з філе курятини у спеціях Яфо
Мама рекомендує перекласти Ескалоп з курячого філе з морозилки в холодильник за 12-24 години до приготування. 1. Обсмажити Ескалоп з курячого філе на рослинній або оливковій олії, на середньому вогні з обох боків. 4-5 хвилин буде достатньо, слідкуй уважно. 2. Краще за все подати з одним з Mammy соусів.
Відео-рецепт
1 шт
Качина ніжка у власному соці By Italian Edition
Качину ніжку мама б виклала з морозилки та у вакуумному пакеті поклала б одразу в киплячу воду на 15 хвилин. Після чого дістала б качку з пакета та полила б її соусом, який залишився.
Відео-рецепт
550 г
Мітболи з теляти в томатному соусі
Соус на усі випадки. Найкраще розморозити соус в холодильнику за 24 години. Також можна розморозити у СВЧ на режимі для розморожування. Кількість соусу з мітболами розрахована на 3 порції. Прогріваємо соус в каструлі на маленькому вогні і додаємо до наших свіжим спагеті.
400 г
Долма з ягнятиною та булгуром
Мама вчить, що краще розморозити Долму в холодильнику за 24 години. Також можна розморозити у СВЧ на режимі для розморожування. Прогріваємо Долму з соусом в маленькій каструлі, на невеликому вогні. Смакує зі сметаною.
Відео-рецепт
480 г
Котлети з індички
Бажано перекласти котлети з морозилки в холодильник за 12-24 години до приготування. Далі мама б розігріла духовку до 180-200 градусів. Обсмажила б на сковороді на оливковій або рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. Переклала б у форму та у духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Та подала б з одним з наших Mammy соусів.
Заморожені сирники, любі, мама смажить на суміші рослинного і вершкового масла з двох сторін до золотистої скоринки.
Тим часом розігріває духовку на 180-200 градусів. Перекладає сирники на форму і в духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Подаю зі сметаною або джемом.
На здоров'ячко!
Відео-рецепт
350 гр
Міни-сирники з нутелою by Italian Edition
Заморожені сирники, любі, мама смажить на суміші рослинного і вершкового масла з двох сторін до золотистої скоринки.
Тим часом розігріває духовку на 180-200 градусів. Перекладає сирники на форму і в духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Подаю зі сметаною або джемом.
На здоров'ячко!
350 гр
Найлінивіші вареники
Порція для дорослого приблизно 200 г. У готовому вигляді вага близько 250. Усе просто! Я кип'ячу воду: 1 літр на 100 г вареників. Додаю сіль з розрахунку 0.5 ст.л і цукор 1 ст.л. на 1 літр води. В киплячу воду обережно викладаю вареники та розмішую. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь і варю на середньому вогні близько 4-5 хвилин до повної готовності. Перемішую з вершковим маслом та подаю зі сметаною або джемом, зверху можна потерти цитрусової цедри.
Відео-рецепт
250 гр
Granola Guilty Pleasure
Сніданок-хвилинка! Гранолу змішую з твоїм улюбленим йогуртом та додаю фрукти. У співвідношенні 70 г граноли, 150 г йогурту, 70 г фруктів, можна додати кілька крапель оливкової олії. Легкій, поживний сніданок готовий. Усе буде добре!
Передай Mammy свої побажання
Доставка та оплата
Доставка до дверей з нашим партнером Uklon: до 5 км — 50 грн, до 10 км — 100 грн, більше 10 км — за тарифами таксі