360 гр
Битки із сочевиці
Мама рекомендує дістати биточки з морозилки та помістити у холодильник за 12-24 години до приготування.
Розігрівай духову шафу до 180-200 градусів. Обсмажуй на сковороді на оливковій або рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. Клади у форму і в духовку на 3-4 хвилини, в залежності від потужності вашої духовки. Не забудь додати томатний соус Mammy.

Смачного!
400 гр
Пельмені з веганським м'ясом
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г.
Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води).
У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.

Смачного!
400 гр
Вареники цільнозернові з капустою
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г.
Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води).
У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.

Смачного!
400 гр
Вареники цільнозернові з сейтаном та грибами
Тобі дорослому я б зварила приблизно 200 г. У готовому вигляді — це десь 250 г.
Кип'ячу 1 літр води на 100 г пельменів або вареників. Додаю дрібку солі (1 ч.л. на 1 літр води).
У кріп додаю пельмені або вареники та розмішую. Доводжу до кипіння і варю на середньому вогні близько 5-6 хвилин до повної готовності. Смакує з оливковою олією або іншою, яку ти любиш. Понад 1 кг за раз мама б не варила.

Смачного!
450 гр
Млинці гречані з веганським болоньезе
Мама переміщує млинці з морозилки у холодильник за 12-24 години до приготування. Якщо не встиг, можна розморозити у мікрохвильовці у режимі для розморожування.
1. Обсмажую млинець на суміші рослинної або оливкової олії.
2. Смажу під кришкою на невеликому вогні близько 4 хвилин.
Млинці смакують з томатним соусом або іншим соусом Mammy, якщо ти не на посту.
450 гр
Млинці гречані з картоплею та грибами
Мама переміщує млинці з морозилки у холодильник за 12-24 години до приготування. Якщо не встиг, можна розморозити у мікрохвильовці у режимі для розморожування.
1. Обсмажую млинець на суміші рослинної або оливкової олії.
2. Смажу під кришкою на невеликому вогні близько 4 хвилин.
Млинці смакують з томатним соусом або іншим соусом Mammy, якщо ти не на посту.

400 гр
Пельмені з телятиною
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 6-7 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Пельмені з бараниною
та зеленню
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 6-7 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Пельмені з індичкою
та трюфельним ароматом
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 5-6 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Дитячі пельмені з курятиною
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 5-6 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Вареники з печеною картоплею
та цибулею
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Равіолі з лососем
by Italian Edition
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Дамплінги з креветками
By EastMan
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Дамплінги з телятиною
By EastMan
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 4-5 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
300 гр
Млинці з телятиною
та в'яленою журавлиною
Я завжди роблю так: дістаю млинці заздалегіть з морозилки (за 12-24 годинки). Якщо ти не встиг цього зробити (а я попереджала!), можна використовувати розморозку в СВЧ.

Далі таке:
1. Обсмажуй млинець на суміші рослинного і вершкового масла.
2. Смажити треба під кришкою на невеликому вогні близько 4-х хвилин.
3. Мої шедевральні м'ясні млинці смакують з одним з соусів Mammy або з домашньою сметаною.

Тільки ж руки помий!
300 гр
Млинці з сиром
та апельсином
Я завжди роблю так: дістаю млинці заздалегіть з морозилки (за 12-24 годинки). Якщо ти не встиг цього зробити (а я попереджала!), можна використовувати розморозку в СВЧ.

Далі таке:
1. Обсмажуй млинець на суміші рослинного і вершкового масла.
2. Смажити треба під кришкою на невеликому вогні близько 4-х хвилин.
3. Мої солоденькі млинці смакують з манго чатні, іншим джемом або домашньою сметаною.

Тільки ж руки помий!
400 гр
Вареники з фермерським сиром
та ваніллю
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Вареники з чорницею
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.
400 гр
Вареники з вишнями
Запам' ятай: на одну дорослу людину варто готувати 200 г. У готовому вигляді - це десь 250 г.
Закип'яти водичку з розрахунку 1 літр на 100 г пельменів або вареників. Додай трішки солі та цукру, любчику, потім пельмені чи вареники та розмішай.
Доведи до кипіння та вари 3-4 хвилин до повної готовності. Та заради усього святого: не перевари тісто, бо буде кошмар!
Подавай з вершковим маслом. Не вари більше 1 кг за раз та не ходи голодний.

400 гр
Тальятеле
У нас в Італії, аморе, на порцію для дорослої людини варять 100 г пасти. У готовому вигляді без соусу це десь 170 г. Ідеальна кількість соусу 150 г.
Варто закип'ятити воду у розрахунку 1 літр на 100 г пасти. Додати солі з розрахунку 1 ч.л. на 1 літр води.


У киплячу воду я додаю заморожену пасту і через 10 секунд добре розмішую виделкою, щоб нічого не злиплося. Довожу до кипіння та варю якихсь 3 хвилини до майже повної готовності. Тепер відварену пасту в соусі треба проварити 1 хвилину. Раджу варити не більше 500 г за раз.


Обирай до пасти соуси Mammy та додавай зверху пармезан.


Рецепт пасти "Аліо оліо": на сковороду наливаю оливкову олію, розігріваю і додаю дрібно рубаний часник, червоний чилі 0.5 столової ложки. Трохи обсмажую, додаю зварену пасту, 2-3 ложки води, в якій варилася паста, рубану петрушку, перемішую та викладаємо в тарілку, поливаємо чилі олією. Смачного, аморе!
400 гр
Чорні Спагеті Пічі
Дивись пасту. Час приготування 10 хвилин.

Також будь-яку мою пасту можна приготувати з рибою або м'ясом Mammy.

Для цього тобі треба узяти: 100 г пасти, 150 г соусу Mammy, 100 г риби або м'яса

На сковороду я наливаю оливкову чи рослинну олію та розігріваю. Викладаю туди ж рибу або м'ясо та смажу 10 хвилини, з обох боків. Далі вливаю соус Mammy, якщо до м'яса тоді можна використовувати будь-який, якщо до риби - бери шпинатний або томатний, бо я так сказала.

Доводжу до кипіння, варю 1 хвилинку. На середньому вогні, кидаю сюди ж зварену пасту, додаю 2 ложки води, в якій варилася паста, проварюю все хвильку і готово.Можна (чи навіть треба!) додати пармезан.

Рецепт Пасти на двох: на велику сковороду наливаю оливкову олію, розігріваю, додаю порізані на 4 частини томати чері, солю, перчу та на великому вогні обсмажую 3 хвилини. Додаю харісу в залежності від того, чи любиш пікантне, перемішую і додаю томатний соус Mammy 150 г. Томлю на маленькому вогні 3-4 хвилинки. За 2 хвилини до готовності додаю наші креветки та сібас, майже в кінці додаю чорні Пічі, перемішую та викладаю в тарілку, посипаємо базиліком. Готово, аморе!
150 гр
Грибний соус
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!

Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.

Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.

Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.


1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку.
2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти.
3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї.
4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
150 гр
Томатний соус
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!

Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.

Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.

Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.


1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку.
2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти.
3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї.
4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
150 гр
Шпинатний вершковий соус
Соус - він, як пісня. Для будь-якого приводу згодиться!

Я рекомендую розморожувати соус в холодильнику близько 24 годин. Можна й у СВЧ на режимі розморожування.

Текстура соусу буде виглядати не ідеальною, але хто виглядає ідеально після замороження.

Бажано перетерти теплий соус ручним блендером.


1. Ти можеш зварити суп, додавши лишень 30-40% води і досолити до смаку.
2. Можеш приготувати в соусі нашу улюблену пасту. Для цього необхідно розморозити соус, розігріти його в сковороді з розрахунку 150 г на 1 порцію, 100 г свіжої пасти або 80 г сухої пасти, бажано додати пару ложок води від пасти.
3. Можна використовувати як базовий соус, наприклад томатний в болоньєзе або шпинатний для лазаньї.
4. Вмикай фантазію та будь, як Mammy! І відмічай наш Інстаграм. Будемо ділитися ідеями з приготування!
100 гр
Куряче стегно у спеціях
Дістань, будь ласочка, курятину з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади курку і обсмажуй 2-3 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.

Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй курку в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
100 гр
Вирізка теляти у спеціях
Дістань, будь ласочка, вирізку з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади м'ясо та обсмажуй 2-3 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.

Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй вирізку в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
100 гр
Креветки у спеціях
Дістань, будь ласочка, креветки з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий оливкову чи рослинну олію і сильно розігрій. Виклади креветки і обсмажуй 1-2 хвилини з усіх боків, ретельно, як мама вчила.

Якщо додаси один з соусів Mammy, стане тільки краще! Тушкуй креветки в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.
100 гр
Філе лосося у спеціях
Дістань, будь ласочка, філе лосося з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий соус Mammy. Тушкуй філе 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом. Краще за все підійде Томатний або Шпинатний соус.
100 гр
Філе сібаса у спеціях
Дістань, будь ласочка, філе лаврака з морозилки за 12 годин до приготування. На сковорідку налий соус Mammy та доведи до кипіння. Виклади філе і тушкуй лаврака в соусі 1-2 хвилинки на маленькому вогні та насолоджуйся результатом.


Краще за все підійде Томатний або Шпинатний соус.

220 гр
Пречудовий Манго Чатні
by JZL
Сонечко, ти можеш подавати чатні гарячим або холодним до сніданку або страв з птиці, молодої телятини чи навіть свинини. Також ідеально підійде до лосося або креветок.
220 гр
Пікантна Харіса
By EastMan
Ідеальний додаток до будь-чого! Універсальна приправа середньої гостроти для основних страв, супів і закусок. Як мама любить.
400 гр
Улюблена шакшука для двох
by Lyubimiy Dyadya
Соус для шакшуки я зазвичай виливаю на сковорідку. Якщо хочеться гострого, додаю Харису. Розігріваю, додаю 2 яйця і на середньому вогні готую до повного приготування. Жовток залишаю рідким. На дорослого беру 150 г соусу та 2 курячих яйця.
230 гр
Ароматне чілі масло
by EastMan
А оце ідеальна пара до моїх дамплінгс та не тільки. Ароматне та помірно гостре, це масло має незабутній аромат.
100 гр
Спеції Гарам Масала
By EastMan
Ця суміш спецій перекладається з хінді як "гаряча". Будь-які страви з бобовими, маринади для м'яса і наваристі зимові супи стануть ще ароматнішими.
100 гр
Спеції Чай Масала
By EastMan
Суміш спецій для десертів, какао або чаю. Навіть, для кави.

Рецепт Масала Чаю від індійської мами:

1 чайна ложка чорного чаю
1 чайна ложка спеції масала
1 стакан молока
2 столові ложки меду
500 мл води

В каструлі змішай усі інгредієнти, доведи до кипіння, провари 5 хв, щоб чай і спеції заварилися, зніми з плити і залиш на 10 годин настоятися.Готовий чай проціджуй через подвійну марлю, готово!

Зберігати у холодильнику, перед вживанням розігріти.
100 гр
Спеції Тандуурі Масала
By EastMan
Ця суміш підійде для маринаду м'яса, риби і курки. Один з класичних варіантів готового маринаду від мами:

Беремо 1 кг курячих ніжок, робимо надрізи, на 1 кг м'яса 2 столові ложки спеції тандурі масала, 200 г кефіру, 1 ст. ложка солі без гірки, видавити 0.5 лайма, 2 столові ложки рубаної петрушки, чилі олія 2 ст. ложки, маринуємо 12 годин. Запікаємо в духовці, 40 хвилин 180 градусів.
100 гр
Суміш спецій Яфо
by Lyubimiy Dyadya
Ця суміш підійде для маринаду м'яса, курки і буде ідеальною для тельбухів.

Ось твій рецепт від мами: серця 500 г, спеції яфо - 1 ст л, оливкова олія - 2 ст л, сіль - 0,5 ст л, пластівці чилі - 0,5 ст л. Будь уважним, может бути пікантним

1 шт
Філе лосося
з сальсою верде
Мама знає: дістати філе лосося з морозилки в холодильник необхідно за 12-24 години до приготування.
Розігрівай духовку до 180-200 градусів. Перекладай у форму рибку, змащуй оливковою олією та в духовку на 8-10 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Рекомендуємо подавати зі шпинатним соусом Mammy.
1 шт
Філе сібаса
у травах з оливковою олією
Мама знає: дістати філе ларвака з морозилки в холодильник необхідно за 12-24 години до приготування.
Розігрівай духовку до 180-200 градусів. Перекладай у форму рибку, змащуй оливковою олією та в духовку на 6-8 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Рекомендуємо подавати зі шпинатним або томатним соусом Mammy.
150
Ескалоп з філе курятини
у спеціях Яфо
Мама рекомендує перекласти Ескалоп з курячого філе з морозилки в холодильник за 12-24 години до приготування.
1. Обсмажити Ескалоп з курячого філе на рослинній або оливковій олії, на середньому вогні з обох боків. 4-5 хвилин буде достатньо, слідкуй уважно.
2. Краще за все подати з одним з Mammy соусів.
1 шт
Качина ніжка
у власному соці By Italian Edition
Качину ніжку мама б виклала з морозилки та у вакуумному пакеті поклала б одразу в киплячу воду на 15 хвилин. Після чого дістала б качку з пакета та полила б її соусом, який залишився.
550 г
Мітболи з теляти
в томатному соусі
Соус на усі випадки. Найкраще розморозити соус в холодильнику за 24 години. Також можна розморозити у СВЧ на режимі для розморожування.
Кількість соусу з мітболами розрахована на 3 порції. Прогріваємо соус в каструлі на маленькому вогні і додаємо до наших свіжим спагеті.
400 г
Долма з ягнятиною
та булгуром
Мама вчить, що краще розморозити Долму в холодильнику за 24 години. Також можна розморозити у СВЧ на режимі для розморожування. Прогріваємо Долму з соусом в маленькій каструлі, на невеликому вогні. Смакує зі сметаною.
480 г
Котлети з індички
Бажано перекласти котлети з морозилки в холодильник за 12-24 години до приготування.
Далі мама б розігріла духовку до 180-200 градусів. Обсмажила б на сковороді на оливковій або рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. Переклала б у форму та у духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Та подала б з одним з наших Mammy соусів.

380 гр
Сирники класичні
Заморожені сирники, любі, мама смажить на суміші рослинного і вершкового масла з двох сторін до золотистої скоринки.

Тим часом розігріває духовку на 180-200 градусів. Перекладає сирники на форму і в духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Подаю зі сметаною або джемом.

На здоров'ячко!
350 гр
Міни-сирники
з нутелою by Italian Edition
Заморожені сирники, любі, мама смажить на суміші рослинного і вершкового масла з двох сторін до золотистої скоринки.

Тим часом розігріває духовку на 180-200 градусів. Перекладає сирники на форму і в духовку на 5-7 хвилин в залежності від потужності вашої духовки. Подаю зі сметаною або джемом.

На здоров'ячко!
350 гр
Найлінивіші вареники
Порція для дорослого приблизно 200 г. У готовому вигляді вага близько 250.
Усе просто! Я кип'ячу воду: 1 літр на 100 г вареників. Додаю сіль з розрахунку 0.5 ст.л і цукор 1 ст.л. на 1 літр води.
В киплячу воду обережно викладаю вареники та розмішую. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь і варю на середньому вогні близько 4-5 хвилин до повної готовності.
Перемішую з вершковим маслом та подаю зі сметаною або джемом, зверху можна потерти цитрусової цедри.
250 гр
Granola Guilty Pleasure
Сніданок-хвилинка! Гранолу змішую з твоїм улюбленим йогуртом та додаю фрукти. У співвідношенні 70 г граноли, 150 г йогурту, 70 г фруктів, можна додати кілька крапель оливкової олії. Легкій, поживний сніданок готовий.
Усе буде добре!
Передай Mammy свої побажання
Доставка та оплата
Доставка до дверей
з нашим партнером Uklon:
до 5 км — 50 грн,
до 10 км — 100 грн,
більше 10 км — за тарифами таксі
Контакти
Наша адреса: вул. Велика Васильківська, 36

Контактний номер: +380503933636
Close
Зворотній звязок
Telegram
Messenger
Phone
Made on
Tilda